20 maart 2014

Derde zetel in de gemeenteraad!!!!

Misschien bent u zo’n uitbundige kop niet van ons gewend, maar als fractie en bestuur zijn we erg blij met het resultaat van de gemeenteraadsverkiezingen. We gaan de komende periode in met drie raadsleden: naast Frank Barth en Marjo Molengraaf, zal Anne de Jong aanschuiven als raadslid.

Dit is iets waar we enorm dankbaar voor zijn. Allereerst naar de Heere God toe, die ons gezegend heeft met een mooie campagne plus een goed resultaat.

Maar ook naar de mensen die ons hebben geholpen in het campagneteam: Charlotte Scholtens, die een uitgekiend plan voor ons schreef en alles tot in de puntjes regelde, Ivo van Willigen, die zorgde voor een prachtige lay-out van alle flyers, posters en het verkiezingsprogramma. Ook de ander leden Matthijs Smit, Xander Kupers, Jos de Kock, Leen van Hoorne droegen hun steentjes bij, alsmede de vrijwilligers op de verkiezingsmarkt: Dank ook voor jullie inzet.

Heel bijzonder was het ook om van zoveel mensen steun te krijgen: een bemoedigend woord, mensen die gebeden hebben, teveel om op te noemen. we hebben begrepen dat onze verkiezingsposter het meest te zien was in Gorinchem.

Dank dat u dit mogelijk heeft gemaakt en dat u op ons gestemd heeft. Daar worden wij, als fractieleden ook wel een beetje stil van: 1411 mensen in Gorinchem hebben ons hun vertrouwen gegeven, door op ons te stemmen. Heel hartelijk dank daarvoor! We gaan de komende 4 jaar in met die steun in onze rug en met het gebed om wijsheid en inzicht in alle dingen, die op ons afkomen, in ons hart: We gaan hard aan de slag en vertrouwen op de zegen, die God ons op het gebed wil geven.

Namens de fractie en bestuur ChristenUnie en bestuur SGP
Marjo Molengraaf en Frank Barth